صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

برگزاری جلسه کمیسیون تخصصی ، علمی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران

اولین جلسه کمیسیون تخصصی ، علمی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در اردیبهشت ماه سال ٩٩ تشکیل شد.

به گزارش جهانی خبر، هدف از تشکیل کمیسیون تخصصی ، علمی فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران ایجاد ارتباط بین صنعت غذا و کشاورزى و شرکتهاى دانش بنیان و پیونداین بخش ها به یکدیگر و همچنین بهبود کیفیت محصولات غذایی و کشاورزى بوده است.
در این راستا مباحث متعددى مطرح گردید که یکى از آنها تمرکز بر حذف نگهدارنده هاى صنعتى از فرآورده هاى غذایی و پیشنهاد جایگزینى استفاده از محصولات کشاورزى به عنوان نگهدارنده طبیعى ارائه شد.
همچنین بر توسعه محصولات کشاورزى و صادرات آن تاکید گردید.یکى از مباحثى که در راستاى بهبود صنعت غذا مطرح شد، استفاده بهینه از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزى  بود که در این زمینه پروژه " فیلم و پوشش نانو کامپوزیت خوراکى بر پایه وى پروتئین " که توسط معاونت پژوهشى کل دانشگاه آزاد اسلامى واحد علوم و تحقیقات دردست اجراست ، مطرح شد.
در نهایت مقرر گردید این جلسات هر ماه برگزار شودو با همفکرى کارشناسان این صنعت راه کارهایی براى حل مشکلات فعلى ارائه شود.


 

شناسنامه


کدخبر: ۲۰۸۸۴۴
تاریخ: ۱۳۹۹/۲/۳۱     ساعت: ۲۲ : ۲۲
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اختصاصی جهانی پرس       زیرسرویس: اختصاصی جهانی پرس
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۱ خرداد
  • ٨ شوال ١٤٤١
  • May 31 2020